voor wie

Wanneer je werkelijk in harmonie bent met je lichaam, wordt het een vertrouwde leraar en gids.

(Deeprak Chopra)

Schermafbeelding 2015-03-24 om 2.41.40 PM

Massagetherapie bevordert wel-, beter- en bewust-zijn. Deze vorm van aanraking is geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, zichzelf met liefde tegenmoet wil treden om zich te verzoenen met datgene wat fysieke of geestelijke klachten veroorzaakt.

Massagetherapie heeft ook een preventieve werking en de effecten zijn veelvoudig: ontspanning, herbronning, plezier, emotionele ontlading, zelfkennis, inzicht, spirituele ontwaking…

Elke reden is goed om voor massagetherapie te kiezen. Wat altijd geldt is: hoe meer je jezelf openstelt, hoe dieper de werking van de massage.

Tot jezelf komen. Behoefte aan ontspanning of omdat je het gewoon prettig vindt om gemasseerd te worden.

Massage helpt lichamelijk en geestelijk ontspannen. Door de aanraking op de grens tussen je binnen- en buitenwereld, gaat je aandacht naar je lichaam, weg van je hoofd. Je komt tot jezelf en dichter bij je zijn.

Pijn. Rugpijn. Hoofdpijn. Last van nek en/of schouders. Zware benen en/of armen. Koude voeten.

De kracht van zachtheid leidt tot een andere beleving van de pijn. In combinatie met de werking van de aanraking op de bloedsomloop en stofwisseling, werkt de wijze van aanraking pijn verlichtend.

Slaaploosheid. Vermoeidheid.  Somberheid . Stress. Spanning. Prikkelbaarheid. Rusteloosheid.

Massagetherapie stelt je in de gelegenheid om stressvolle situaties de ruimte te bieden zodat je de daarmee gepaard gaande spanning kan loslaten.

Kanker of andere chronische ziektes. Langdurig ziekte of operatie.

Massage kan je ondersteunen om je lichaam anders te ervaren dan enkel op een medische manier. De zachte aanraking brengt je weer rust. Je lichaam, met al zijn gebreken, mag er zijn.

Verlies door overlijden. Verlies van werk, relatie of gezondheid.

Een plek geven aan je verlies kan veel van je vragen. Massagetherapie biedt je de gelegenheid om tijd en aandacht te geven aan wat er gevoeld wil worden. Massage kan troosten.

Overgang. PMS klachten.

Hormonale klachten bij vrouwen kosten veel energie en kunnen je leven zelfs helemaal op z’n kop zetten. Massagetherapie helpt je de gemoedstoestanden die ermee gepaard gaan te aanvaarden. Massage nodigt je uit om een nieuw evenwicht te ervaren.

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 06 Image 07