tarieven

Naast de duur van de massage behandeling reserveer ik tijd voor een voorgesprek en voor het rustig afronden van de sessie. Gedurende het voorgesprek stemmen wij af op je specifieke wensen en de geschikte massage. Afhankelijk van je vraag, kiezen wij voor een deel of een gehele lichaamsmassage. Tijdens het nagesprek bespreken wij, indien gewenst, je ervaring.

Massagetherapie eerste sessie met uitgebreid intake gesprek
75 à 90 min €95 .-

Massagetherapie vervolg sessie
60 à 75 min €85.-

90 min €95.-

Massagetherapie is een volwaardige therapievorm die zeer goed samengaat met de meeste gangbare medische behandelingen.

Ik ben HBO geschoold en voldoe aan de PLATO eisen. Hierdoor worden mijn consulten (deels)vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering.  Mocht je vragen hebben over de vergoeding of de hoogte van de vergoeding, neem dan contact op met je zorgverzekering en vermeld dat je behandelt wordt door Valerie de Meyer, lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT lid nr 16.035) en met de AGB zorgverlenerscode 90-061692.

                                   

Voor klacht- en tuchtrecht ben ik aangesloten bij de SCAG en RBCZ nr.174402R. SCAG folder is hier verkrijgbaar.

CORONA protocol 
Ik hou in de praktijk rekening met de Corona crisis, dus vanzelfsprekend geen consulten als je klachten van die aard hebt. Verder werk ik extra hygiënisch en worden alle contactpunten na elk consult ontsmet. Ik werk zonder mondkapje en zonder handschoenen. Afspraken kunnen kosteloos op het laatste moment geannuleerd worden.

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 06 Image 07